29
Πεμ, Σεπ
0 New Articles

HERBALIFE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Εταιρια Herbalife

Η Herbalife Ltd. (NYSE: HLF) είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και Δικτυακού Μάρκετινγκ. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από  ροφήματα ως υποκατάστατα γεύματος, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής και ενέργειας και προϊόντα προσωπικής περιποίησης. Η Herbalife δραστηριοποιείται σε πάνω από 94 χώρες με αποστολή «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων»

Share it!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

προωθώντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός μεγάλου δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών παγκοσμίως. Για εκείνους που επιθυμούν να γίνουν ανεξάρτητοι συνεργάτες, η εταιρία προσφέρει επίσης μία οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία.

Η Εταιρία ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια από τον Mark Hughes το 1980. Τον Απρίλιο του 2003, ο Michael O. Johnson ανέλαβε την θέση του CEO της εταιρείας. Ο Michael O. Johnson εργαζόταν 17 χρόνια στην Εταιρεία Walt Disney, τα τελευταία χρόνια μάλιστα σαν πρόεδρος της Disney International.

Τον Δεκέμβριο του 2004 εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι μετοχές της διαπραγματεύονται με το σύμβολο «HLF.» Οι πωλήσεις της για το 2011 ξεπέρασαν τα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.  VIEW LIVE NYSE RESULTS

Η Herbalife δραστηριοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από το 2004. Κατά την διάρκεια της δραστηριοποίησης της στην Ελληνική αγορά, η Herbalife έχει εξασφαλίσει ισχυρή παρουσία και έχει θέσει τις βάσεις για δυναμική μελλοντική ανάπτυξη.

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε σχετικά με την παρουσία της Herbalife παγκοσμίως: Herbalife Worlwide

herbalife logo

Herbalife International Greece
110 Pentelis Str, 15126
Maroussi, Athens
Greece