29
Πεμ, Σεπ
0 New Articles

Herbalife Team - HOT News

Το μεσημέρι της Τρίτης (26/2), επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Herbalife με την Ολυμπιακή Ομάδα. Η ένωση αυτών των δύο πολύ μεγάλων δυνάμεων έχει σκοπό να σταλούν

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Herbalife Nutrition Ελλάδας θα είναι Μεγάλος Υποστηρικτής του 2ου No Finish Line Athens

Μετρώντας αντίστροφα για ένα εκπληκτικο μαχητικό event που θα λάβει μέρος στην Σόφια της Βουλγαρίας,το SFC6.

Στις 13 Ιανουαρίου 2018 μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες

Το Sports Lab είναι ένα Πρότυπο εργομετρικό κέντρο -εργαστήριο αξιολόγησης και μεγιστοποίησης της αθλητικής απόδοσης του Βασίλη Καλτση.

Έχοντας παραμετροποιήσει τις ανάγκες κάθε αθλήματος, σε συνεργασία με τους προπονητές, γινονται οι κατάλληλες εργομετρικές δοκιμασίες με εγκυρότητα και αξιοπιστία, τα αποτελέσματα των οποίων είναι κατανοητά και άμεσα εφαρμόσιμα στην προπονητική διαδικασία.

Μια παρέα φίλων ,από το team της Herbalife,ίδρυσαν πριν λίγα χρόνια ,έναν μη κερδοσκοπικό Σύλλογο,τον Σύλλογο Υιεινου & Δραστήριου Τρόπου Ζωής FIT CLUB IOANNINA -που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου σε όλους τους τομείς, μέσω της αγάπης και φροντίδας για την σωματική και ψυχική υγεία όπου έτσι επιτυγχάνεται το απώτερο «Ευ Ζην».

Ελευθερία Ζερβού
Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
Το αίμα έχει ζωτική σημασία για την ανθρώπινη ζωή. Μεταφέρει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε όλους τους ιστούς και τα όργανα του σώματος.

Η Herbalife Nutrition Ελλάδας προωθώντας την ισορροπημένη διατροφή, τον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και τον αθλητισμό, θα χορηγήσει και το 2019 τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αθλητική

Τελική ευθεία προετοιμασίας για την αγαπημένη μας αθλήτρια Χριστίνα Χαρις Στελλιου. Ο λόγος για έναν αγωνα MMA απέναντι σε μια δυναμική μαχήτρια από την Σερβία, με

Τελική ευθεία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑΜΕΑ, στο Βερολίνο για τον Έλληνα αθλητή μας, με την χρυσή καρδιά, Γιάννη Σεβδικαλη!

ΗHerbalifeNutritionείναιΧορηγόςτου6ου Salonica Run – Τρέξε Χωρίς Τερματισμό για την «Ελπίδα», που θα πραγματοποιηθεί στηΘεσσαλονίκητο τριήμερο11 έως 13 Οκτωβρίου 2019, ενώ παράλληλα θα είναιΟνομαστικός Χορηγόςτου 24ωρου Υπερμαραθώνιου Αγώνα, που έχει ονομαστεί«HerbalifeNutritionUltra Race 24h».

Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ενημερωσουμε πως η Herbalife Nutrition ανανεωσε την χορηγικη της συνεργασια με την ΠΑΕ Ολυμπιακος για την αγωνιστικη περιοδο 2017-2018,ως Επισημος Προμηθευτης Αθλητικης Διατροφης τους.

Το «Swim Around Spetses » είναι μια κολυμβητική πρόκληση για τον φιλανθρωπικό σκοπό Charity 4 U, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση η οποία υποστηρίζει Έλληνες αθλητές σε νεαρές ηλικίες, στα νερά που διοργανώνεται ο μεγαλύτερος αγώνας ανοιχτής θάλασσας στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2017 στο νησί των Σπετσών.

FaLang translation system by Faboba