10
Τετ, Αυγ
0 New Articles

Το Sports Lab είναι ένα Πρότυπο εργομετρικό κέντρο -εργαστήριο αξιολόγησης και μεγιστοποίησης της αθλητικής απόδοσης του Βασίλη Καλτση.

Έχοντας παραμετροποιήσει τις ανάγκες κάθε αθλήματος, σε συνεργασία με τους προπονητές, γινονται οι κατάλληλες εργομετρικές δοκιμασίες με εγκυρότητα και αξιοπιστία, τα αποτελέσματα των οποίων είναι κατανοητά και άμεσα εφαρμόσιμα στην προπονητική διαδικασία.

Μια παρέα φίλων ,από το team της Herbalife,ίδρυσαν πριν λίγα χρόνια ,έναν μη κερδοσκοπικό Σύλλογο,τον Σύλλογο Υιεινου & Δραστήριου Τρόπου Ζωής FIT CLUB IOANNINA -που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου σε όλους τους τομείς, μέσω της αγάπης και φροντίδας για την σωματική και ψυχική υγεία όπου έτσι επιτυγχάνεται το απώτερο «Ευ Ζην».

Ελευθερία Ζερβού
Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
Το αίμα έχει ζωτική σημασία για την ανθρώπινη ζωή. Μεταφέρει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε όλους τους ιστούς και τα όργανα του σώματος.

Χιλιάδες Έλληνες χρειάζονται μετάγγιση κάθε χρόνο στη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, σε κάποιο ατύχημα ή σε κάποιο νόσημα που απαιτεί μεταγγίσεις αίματος και παραγώγων του (ερυθρά-αιμοπετάλια-πλάσμα).

Μια νέα αθλητική σεζόν βρίσκει για Τρίτη συνεχόμενη χρόνια ,το Elite Fightsports του Βασίλη Παπανικολάου σε συνεργασία με την Wellness coach Μαιρη Ιωαννιδου, του team της Herbalife .

Μία νέα σεζόν ξεκινάει με πολύ δυνατές συνεργασίες.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Spartakos Sports Club, του Αγγέλου Σταματιάδη σε συνεργασία με την wellness coach του team της Herbalife, Μαίρη Ιωαννιδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε όλους τους αθλούμενους την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Όταν η αγάπη για τον χορό και την τέχνη συνδυάζονται απόλυτα με την γνώση για έναν υγεινο και δραστήριο τρόπο ζωής ,δημιουργούνται συνεργασίες που δίνουν στους αθλούμενους μια πλήρη υποστήριξη ,για να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Η νέα σεζόν ξεκινάει με την δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου και πλήρως εξοπλισμένου χώρου στην καρδιά του Παλαιού Φάληρου που θα στεγάσει τον Σύλλογο Α.Γ.Σ. ΕΛΙΤ Παλαιού Φαλήρου

Περισσότερα Άρθρα...

FaLang translation system by Faboba