14
Σαβ, Δεκ
0 New Articles

Μια νέα αθλητική σεζόν βρίσκει για Τρίτη συνεχόμενη χρόνια ,το Elite Fightsports του Βασίλη Παπανικολάου σε συνεργασία με την Wellness coach Μαιρη Ιωαννιδου, του team της Herbalife .

Μία νέα σεζόν ξεκινάει με πολύ δυνατές συνεργασίες.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Spartakos Sports Club, του Αγγέλου Σταματιάδη σε συνεργασία με την wellness coach του team της Herbalife, Μαίρη Ιωαννιδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε όλους τους αθλούμενους την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Όταν η αγάπη για τον χορό και την τέχνη συνδυάζονται απόλυτα με την γνώση για έναν υγεινο και δραστήριο τρόπο ζωής ,δημιουργούνται συνεργασίες που δίνουν στους αθλούμενους μια πλήρη υποστήριξη ,για να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Η νέα σεζόν ξεκινάει με την δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου και πλήρως εξοπλισμένου χώρου στην καρδιά του Παλαιού Φάληρου που θα στεγάσει τον Σύλλογο Α.Γ.Σ. ΕΛΙΤ Παλαιού Φαλήρου

Μια νέα συνεργασία για τον προπονητή Άγγελο Σταματιάδη του Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ με την Wellness Coach Μαίρη Ιωαννιδου, από το team της Herbalife, εν όψη της καινούργιας αθλητικής χρονιάς, θα ενώσει την σωστη προπόνηση με την καλή διατροφή για να προσφέρει το καλυτερο αποτέλεσμα σε όλους τους αθλούμενους.

Περισσότερα Άρθρα...

FaLang translation system by Faboba